Welkom bij deze Blog!

29 december is het dan zover. Bas, Ted en ondergetekende gaan op Wereldreis. Eerst met Finnair via Helsinki naar Beijing. Van Beijing met de nachttrein naar Shanghai. Daarna vliegen we met Qantas via Sydney naar Hobart, Tasmanië. Zo’n 8 dagen touren we met een auto rond over het eiland. Hierna vliegen we naar Melbourne. Via Sydney en Auckland gaat de reis verder naar Tahiti. Na een verblijf van enkele dagen vliegen we door naar Paaseiland. Van Paaseiland vliegen we met LAN-Chile via Santiago de Chile naar Buenos Aires. Tenslotte gaat de reis met Iberia via Madrid terug naar Amsterdam. Het is dan 31 januari 2008!

Ab

Wereldkaart

One Response to “Welkom bij deze Blog!”

  1. Michiel says:

    Gij zult natuurlijk wel begrijpen dat we vanaf nu gaan eisen dat deze pagina immer en altijd up-to-date is! Daarbij verwachten wij ook begeleidend beeldmateriaal.