Orange Deuce

Gisteren naar de Australian Open tennis kampioenschappen geweest. De computers waren weer eens down (waar heb ik dat meer meegemaakt deze vakantie; enfin daarom blijft er gelukkig nog genoeg werk te doen als computer programmeur) dus we konden alleen een zogenaamd ‘ground’ ticket bemachtigen. Maar dat was nog niet eens zo erg. Voor 29$ kun je toch terecht op de meeste courts. Behalve dan de Rod Laver arena en de Vodaphone arena.

We waren zo rond kwart voor twaalf binnen en zagen nog net hoe Miss Krajicek verloor met 6-2, 6-2. Niet zo best. Al in de eerste ronde uitgeschakeld dus. Haase deed het beter zagen we later op tv. Hij won verassend.

Het was gisteren erg warm in Melbourne. Wel zo’n 36 graden. Je verbrand dus weer snel. Vandaag is het weer bewolkt en maar zo’n 24 graden. Waarschijnlijk staat de wind vandaag anders.

Het is hier overal tennis wat de klok slaat. Overal kun je tennis volgen op de tv schermen. In de lobby van ons hotel hebben we gisterenavond dan ook nog even gezien hoe Federer zijn tegenstander van de baan sloeg. Ja hij blijft de alleenheerser van het tennis.

Straks even wat kaartjes posten en vanavond nog even de stad in. Even was muziek cafe’s bezoeken. Morgen vliegen we zo rond 12.45 naar Auckland Nieuw Zeeland. Daar overnachten we en dan vliegen we de volgende dag door naar Tahiti waar we dan eerder die zelfde dag weer aankomen! Ja zo werkt dat als je de wereld rond vliegt. Altijd weer verwarrend als je de zelfde dag 2x meemaakt.

Ab

Comments are closed.