Your flight is delayed

Vanochtend al vroeg vertrokken uit het hotel om onze vlucht naar Auckland New Zealand te halen. Bas rekende nog even de iet wat gepeperde (vooral dankzij de bar omzet) rekening af en we konden vertrekken.

Komen we aan op de luchthaven blijkt dat onze vlucht vertraagd is. Het vliegtuig komt uit LAX (Los Angeles voor de kenners) en komt later aan in Melbourne waardoor hij ook weer later de retour vlucht via Auckland naar LAX kan aanvangen.

Dus dan toch maar weer even ge-internet. Gisteren nog wat geshopped en gegeten bij de Griek. Je kunt hier echter ook eten bij de Japanner, Chinees, Indonees, Italiaan, enz.. Te veel om op te noemen.

We kregen, vanwege de vertraging een tegoed bon van 14$ de man om iets te eten hier op de luchthaven. Die bon zullen we direct dan maar even op gaan maken.

We komen nu een stuk later aan in Auckland maar onze vlucht naar Tahiti vertrekt pas morgenmiddag dus dat zal geen probleem gaan geven. Het verblijf in ons hotel op de luchthaven in Auckland zal echter een stuk korter gaan duren.

Ab

Comments are closed.