De terugreis

Het zit er bijna op onze wereldreis. Ik type dit nu op de luchthaven van Buenos Aires. Direct stappen we in het vliegtuig van Iberia die ons naar Madrid zal brengen. Van daaruit reizen we door naar Amsterdam.

Vandaag nog wat geshopped. Het is gelukt om mate te kopen. Gewoon de supermarkt inlopen en maar gewoon gaan zoeken. (Sorry Rene ik had je aanwijzing niet kunnen lezen) Maar oke het had iets te maken met het ontbijt dus daar ga ja dan mee aan het werk. En voila daar stonden ze dan. De doosjes met daarop mate. Volgens mij een soort thee of zo. Er waren natuurlijk verschillende merken maar ze waren allemaal gemaakt in Argentinie. Het spul kost overigens 3x niks. Ik heb een doosje met 25 zakjes gekocht en dat koste mij het enorme bedrag van 1,49 pesos!

De vlucht naar Madrid is overigens een behoorlijk lange zit die ongeveer 11 uur gaat duren. Volgens Bas de langste vlucht van deze vakantie. Hopelijk kan er wat geslapen worden onderweg.

Morgenavond zijn we dan terug in Amsterdam als alles volgens schema verloopt en zo rond 21.00 uur terug in Roosendaal.

Vrijdagavond ben ik weer aanwezig op de schaakclub. Zal gedaan zijn met de rust hoor ik jullie nu al denken…

Ab

2 Responses to “De terugreis”

  1. René says:

    Lachen met die gasten… De Argentijnen kopen de Mate thee per de kilo, en niet in (thee)zakjes. Mariela zal Ad nog wel een keer uitleggen hoe dat werkt :-). Maar wel geweldig dat ze nog op zoek zijn geweest er naar. En dat ter afsluiting van je wereldreis :-). Het is inderdaad een lange reis terug… en een vermoeiende ook. Dus misschien hebben we morgenavond toch nog wat rust… maar daar zitten we natuurlijk niet op te wachten. We willen de verhalen van Ad, Ted en Bas !

  2. Carlo Rens says:

    Heej Ad en kornuiten, als jullie dit lezen zijn jullie hopelijk gezond weer terug van een lange reis.

    Vandaag vertrekken we met 9 man (Ger, Cees, Marc, Erik-Jan, Bart, Ton, Marcel, Eric en ik) en 1 vrouw (drie keer raden, één van De Mannêh inderdaad) naar Leiden om mee te spelen in het Noteboomtoernooi (www.lsg-leiden.nl), we houden de verhalen wel een weekje te goed, ok?