Oost West Thuis … Koud

We zijn weer terug. Alhoewel nog niet helemaal. Bij terugkeer op de luchthaven bleek mijn tas de reis naar Amsterdam nog niet gemaakt te hebben. Navraag leerde mij dat deze nog op de luchthaven van Madrid stond! Dat was dus een kleine tegenvaller. Kreeg vandaag een telefoontje dat de tas morgenochtend toch nog in Roosendaal afgeleverd wordt!

Wat betreft de temperatuur is de cirkel weer rond. We vertrokken eind december met een zelfde temperatuur als nu uit Roosendaal. In Beijing was het zo rond het vriespunt. Shanghai was iets warmer maar toch niet meer als een graad of 5. Lekker warm werd het pas in Tasmanie. Hier hadden we temperaturen van rond de 20 a 25 graden. Lekker zomerweer. Melbourne was, zeker op de dag dat we de Australian Open bezochten, net iets warmer. In Tahiti was het het warmst. Wel wat bewolkt maar toch zeker zo’n 30 graden. Daarna gingen de temperaturen weer wat naar beneden. Op paaseiland was slechts een paar graadjes koeler maar in Buenos Aires was het, ook vanwege de regen, maar zo’n 23 graden.

Vandaag de foto’s op de harddisk van mijn PC gezet. De komende dagen zal ik deze op de website proberen te plaatsen.

Ab

Comments are closed.